Alparslan: Büyük Selçuklu 28 Bölüm 2 – TRT1 Videoyu İzle İndir

Alperslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Tüm Bölümlerini Burada Bulabilirsiniz. Bugünkü 28. bölümü videolu indirelim.

TRT1: Büyük Selçuklu’ya bir prequel hikayesi. 11. yüzyılda fetihleri ​​imparatorluğu genişleten Selçuklu hanedanının ikinci padişahı Sultan Alperslan’ın hayatını ve fetihlerini anlatıyor.

Alperslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Tüm Bölümleri TRT1 TV Kanalı

Her Pazartesi saat 20:00’de sadece TRT1 kanalını izleyin

Alperslan Büyük Selçuklu 2. Sezon VIdeo Watch

Alperslan’dan önceki günlerde ve Anadolu’ya giden yolda adım adım ulaşılması imkansız sayılan yerleri ele geçirmeyi kim imkansız kılabilirdi? Büyük Selçuklu: Arslan Yusuf uğursuz zindanında kendini fatih olarak hayal edecek! Büyük Selçuklu Alparslan yeni sesiyle bu akşam TRT1’de.

Alperslan ve Einal, Selçuklu tahtına giden zorlu ve zorlu yolda karşı karşıya geliyor!

AlparslanBüyükSelçuklu yeni sezonuyla bu akşam TRT1’de. Seferie Hatun, bir çiçek gibi yerden koparılıp bırakılır! Bugün düşmana ateş ve yağma günü! Kan dökülmeden zafer en büyük zaferdir! Bir yanda Anadolu’ya sahip olmanın önündeki engelleri bir bir aşan Alperslan, diğer yanda Vaspurakan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olan Tekfur Grigos! Alparslan ve Seferiye, siyasi bir evlilikle birbirlerinin yoldaşları olacak, devletleri için kendilerini feda edeceklerdir.

Alperslan: Büyük Selçuklu 2. Sezon Tüm Bölümleri

TRT1 : Büyük Selçuklu’nun bir ön hikayesi. 11. yüzyılda fetihleri ​​imparatorluğu genişleten Selçuklu hanedanının ikinci padişahı Sultan Alperslan’ın hayatını ve fetihlerini anlatıyor.

Alperslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Tüm Bölümleri TRT1 Tv Kanalı Her Pazartesi 20:00 Sadece TRT1 kanalını izle

Alperslan: The Great Seljuk  SEASON EPISODE WATCH HD VIDEO
Sep 19, 2022 Seasson 02 ,  Episode 28  Download  HD Video Watch Online
Sep 26, 2022 Seasson 02 ,  Episode 29  Download  HD Video Watch Online
Oct 3, 2022 Seasson 02 , Episode  30  Download  HD Video Watch Online
Oct 10, 2022 Seasson 02 ,  Episode 31  Download  HD Video Watch Online
Oct 17, 2022 Seasson 02 ,  Episode 32 Download  HD Video Watch Online
Oct 24, 2022 Seasson 02 ,  Episode 33 Download  HD Video Watch Online
Oct 31, 2022 Seasson 02 ,  Episode 33 Download  HD Video Watch Online

Every Weekly episode available Monday at 20:00 only on TRT1  video

Turkey Time: 8:00 PM (20:00)
Bangladesh Time (Local): 11:00 PM (23:00)
India 10:30 PM Monday
Pakistan Time (Local): 10:00 PM (22:00)